dissabte, 20 d’octubre de 2012

La cinquena

Hola a tots, em sap molt greu el fet de que hagi passat tant de temps sense pujar cap recepte !
Una altra de les meves receptes es:
Macarrons gratinats amb mozzarella, parmesà i pit de pollastre arrebossat.
Per començar bullirem els macarrons, mentre bull la pasta farem la salsa de tomàquet natural i el pit de pollastre arrebossat minuts abans i daurat a la paella perquè quedi cruixent !





Un cop a quedat espesa la salsa de tomàquet li afegim una mica de sal (al gust de la persona) i sucre perquè no quedi acid, el pit de pollastre un cop fet, el tallem a trossets petits i ho barregem amb el tomàquet.

Els macarrons un cop bullits els fiquem en un escorredor i els passem per aigua freda perquè no s'enganxin, i els barregem amb la salsa.

Abans de ficar-ho al forn hi posem una mica de mozzarella i el parmesà per a sobre.

Ho fiquem al forn per gratinar i anem vigilant que no es cremi, un cop gratinat ja estarà llest per menjar.

BON PROFIT !!!








  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada